Elene, de är jag de.

Ja då var det vem jag är, jo jag föddes i början av 60-talet, vid gränsen mellan Halland och Småland, närmare bestämt i Simlångsdalen. Jag är yngst av 5 syskon och kanske mest bortskämd, vad vet jag. Skolan gick jag i Simlångsdalen och Halmstad, även i Göteborg.

Är en person som har flyttat på mej en del i livet, så jag har bott på lite olika håll, bla i Halmstad, Göteborg, Kungsbacka, Borås och nu på Tjörn.

Är en person som har många järn i elden och det har straffat sig själv, med att jag gick in i den hårda väggen för ett par år sedan och var tvungen att slå av på tempot, men det är svårt har jag märkt, det är att tänka om helt och de kan vara svårt för andra att förstå. Det största är att lära sig att säga nej, det går inte just nu.

Jag har 3 egna barn och är skild från deras pappa sedan några år tillbaka. Har bildat ny familj med Stefan och hans 5 barn.

Men ett av mina barn är en ängel sedan många år tillbaka, men hon har en stor plats kvar i mitt hjärta och hon kommer att förbli ett barn som jag saknar. Men det är tur att hon har 2 underbara systrar som fyller upp mitt liv, med vardagliga rutiner och mycken glädje, som gör att livet går vidare ändå, fast i en annan bana.

Har många fritidintressen som är roliga. Jag handarbetar mycket och mina favorit motiv är
Carl Larsson, sedan har jag även hittat små ljuvliga frukt och grönsaksmotiv, som jag med glädje syr och ger bort. Så var det där med att väva, det är också kul, men vävstolen får inte plats just nu och det är lite tråkigt.

Jag går gärna ut och nattvandrar, vi har många underbara ungdomar, som det är roligt att få kontakt med, men ibland sätter mitt arbete stopp, för denna vandring, det är tråkigt tycker jag.
En sak till som jag gör när jag hinner, det är att baka Moccá tårtor, det uppskattas mycket.

Sedan har jag en annan hobby också, det är släktforskning. Det är en mycket intressant hobby och som tar mycken tid och gör att jag lägger beslag på datorn ofta och länge, tycker min familj. Så det blir ofta på kvällar som jag hamnar där. Om ni har lust kan ni ta del i den forskning som jag har fått fram, med att kolla in under släktforskning.